ZAPROSZENIE - Debata "Problemy branży GASTRONOMICZNEJ"
Szanowni Państwo, serdecznie zapraszam do udziału w Panelu dyskusyjnym poświęconym problemom gastronomii w Małopolsce. Chcemy porozmawiać m.in. z przedstawicielami branży, samorządowcami i ekspertami.
Po pandemicznych obostrzeniach, wprowadzeniu Polskiego Ładu branżę gastronomiczną dobijają w tym momencie rosnące koszty prowadzenia działalności, w tym rosnące ceny gazu i energii. Wspólnie możemy szukać rozwiązań i przygotować projekty zmian, które poprawią sytuację branży gastronomicznej.
Panel odbędzie się 18.02.2023r. w godz.10:00 - 12:30 w restauracji Hevre przy ul. Beera Meiselsa 18 (poziom +1)
Uczestnictwo nie wymaga rejestracji.
Wydarzenie na facebooku:
https://www.facebook.com/events/1603119956817714
Uczestnicy panelu:
Aleksander Miszalski - poseł na Sejm RP, członek Komisji Gospodarki i Rozwoju, przedsiębiorca,
Dorota Rydygier - restauratorka i szef kuchni we francuskiej restauracji Voila Avignon Bistro. Wiceprezes Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej. Lider w pozwie zbiorowym gastronomii przeciwko Skarbowi Państwa.
Izabela Chyłek - krakowska animatorka kultury i aktywistka, managerka HEVRE, organizatorka m.in. KIERMASHU, największych targów mody i dizajnu w stolicy małopolski.
Weronika Smarduch - kontroler i analityk finansowy specjalizujący się m.in. w branży Horeca
Andrzej Domański - Główny Ekonomista Instytutu Obywatelskiego, analityk rynków finansowych i zarządzający funduszami
Pozdrawiam,
Aleksander Miszalski
Poseł na Sejm RP
Przewodniczący PO RP w Małopolsce Biuro Poselskie